Fyra dagar kvar av Media Art utställningen.

Nu har Media art utställningen pågått i 9 dagar och jag är mycket nyfiken på hur många som kommit och tittat på den konst vi ställt ut där.
Ska faktiskt dit själv idag igen för att visa utställningen för min pappa som inte kunde komma på vernisage-dagen så då kanske kan man ta reda på denna bit av intressant trivia.

Tycker det var speciellt roligt att i efterhand läsa det som finns att läsa om Media art utställningen på HVs egna Hemsida där Anneli Martin berättar om utställningen och tackar de som hjälp till för att "ro allt i land". Jag tackar dig också Anneli för detta som var en rolig upplevelse att få hjälpa till med och att få visa det man gjort för allmänheten är en upplevelse som jag ville uppleva igen och tänker definitivt söka in till nästa år igen.


Första beställda hemsidan klar

Nu är min första beställda hemsida klar. Jobbet var för tre killar vid namn Markus Adej och Mikael som ville ha en hemsida för att hyra ut sin villa i Hua Hin, Thailand.

Sidan i sig är ganska enkel men att göra den var fortfarande kul då jag provade på några tekniker jag inte använt förut och kopplade samman dem med kodning jag använt innan.
Detta är också bara början då jag till sommaren har planer på att öppna eget i webbdesignens andra och sen den 20 Maj kommer ha en egen domän vid namn www.annalerneryd.se där det ska komma upp en ny portfolio och blogg.

Tack till Adej, Mikael och Marcus som gav mig mitt första beställningsjobb.

Jag tar nu gärna på mig nya beställningsjobb för de som vill ha en enkel men snygg hemsida.
Hua Hin - Hyr hos hos oss



Vernisage

Idag var jag en del av ett vernisage på Folkets Hus i Trollhättan. Jag ställde ut min film "Mötet" och blev trevligt överraskad av reaktionerna den gav. Många verkade tycka om den och log och småfnissade lite när twisten i slutet på filmen hade varit.
Annat som ställdes ut var tavlor, skulpturer och och en installation där man själv fick klippa och klistra för att dekorera en svart pelare precis som man ville.

Det var riktigt kul att vara en del av något större och ställa ut något man själv skapat och få diskutera det med andra. Detta ska jag definitivt göra om, men nästa gång tror jag det blir med fotografier.

 


Lekt lite i Photoshop

Så nu har jag lekt i photoshop en liten stund och här är en bild jag är nöjd med. Hoppas subjektet blev lika nöjd med bilden som jag. Bilden var fin redan innan men nu tänkte jag att jag kanske skulle skriva ut den, sätta den i en fin ram och ge den till min bror, för det är han på bilden och visst e han fin.


RSS 2.0